U suradnji s našim partnerima nudimo mogućnost financijske usluge najma, prilagođene specifičnim zahtjevima i mogućnostima u svim sektorima.

Svjesni smo da svi naši klijenti imaju jedinstvene izazove, stoga smo razvili rješenja kojima izlazimo u susret tim izazovima pomoću stručnosti, predanosti, transparentnosti, integriteta i iskrenosti.

Usredotočeni smo na pozitivne, trajne odnose i svakom od njih pridajemo posebnu važnost.

 
MG7GFTA777LR - 1/2 glatka i 1/2 rebrasta ploha - plinski roštilj s postoljem

MG7GFTA777LR - 1/2 glatka i 1/2 rebrasta ploha - plinski roštilj s postoljem

Radna površina izrađena je od AISI 304 18/10 nehrđajućeg čelika, debljine 1 mm. Vodootporna ploča, načinjena od AISI 304 nehrđajućeg čelika debljine 3 mm, pojednostavljuje uporabu i čišćenje. Ploha za kuhanje debljine 15 mm i blagim nagibom za jednostavnije čišćenje i ispuštanje masnoće u uklonjivi spremnik od nehrđajućeg čelika, zapremnine do 2 litre. Diferencijalno kuhanje može se odrađivati uz pomoć električnih plamenika/grijačih elemenata. 

Plinska inačica: Plamenici od nehrđajućeg čelika sa samostabilizirajućim plamenom i termostatskim upravljanjem temperature, za brzo ponovno postizanje postavljene temperature. Plamen za pokretanje s termoelementom. Piezoelektrično paljenje plamenika.

X

Osnovne karakteristike

  • Vanjske dimenzije: 700 x 700 x 850 mm
  • Brutto težina: 97 kg
  • Kapacitet: 11 W
In stock Roštilj > Buffet / Snack appliences > Ugostiteljski aparati

Molimo nazovite za detalje.

 

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUALNE VIJESTI

Prijavite se na našu stranicu za najnovije vijesti ili akcije i ponude!