U suradnji s našim partnerima nudimo mogućnost financijske usluge najma, prilagođene specifičnim zahtjevima i mogućnostima u svim sektorima.

Svjesni smo da svi naši klijenti imaju jedinstvene izazove, stoga smo razvili rješenja kojima izlazimo u susret tim izazovima pomoću stručnosti, predanosti, transparentnosti, integriteta i iskrenosti.

Usredotočeni smo na pozitivne, trajne odnose i svakom od njih pridajemo posebnu važnost.

 


Proizvodnja

Proizvodnja

Naša tvrtka proizvode nabavlja od ostalih članica TC grupe. Proizvodni centri u Tatabanya i Ersekujvar (Mađarska), on najboljih sirovina te sofisticiranu tehnologiju i visoko kvalificiran stručni kadar, proizvode za tržište cijele Europe proizvode sukladno najvišim ISO 9002 standardima. Od 1992. godine, naša paleta eko proizvoda se stalno proširuje, trenutno obuhvaća većinu uređaja za ugostiteljske, medicinske te trgovačke svrhe. Blizu 50% ukupne proizvodnje predstavljaju nam uređaji za pivovare.

Više o našim aktivnostima u proizvodnji možete pročitati ovdje

Trgovina

Kereskedelem

Najvažniji cilj grupacije, osim vlastite proizvodnje i usluge servisa jest osigurati klijentima odgovarajuće uređaje za opremanje objekata kao što su restorani, trgovine, caffe-barovi, kuhinje.. Osim vlastitih proizvoda kao što su: točionici, hladnjaci, hladnjaci za medicinske svrhe (npr. za krv), nudimo kupcima široku paletu sa preko 3000 proizvoda. Centar za logistiku i trgovinu nalazi se u Budimpešti, te je istovremeno i baza naše uprave, koordinira tvornicu te opskrbljuje s proizvodima i rezervnim dijelovima naše ispostave, preprodavače i predstavništva u inozemstvu. Središnji izložbeni prostori u ostalim državama su istovremeno i prodajna mjesta, gdje zainteresirani imaju priliku upoznati naše usluge i kupiti proizvode. Ispostave funkcioniraju i kao regionalna sjedišta; njihov zadatak osim distribucije je i logistika podružnih skladišta, te osiguranje nesmetanog rada regionalnih servisnih službi.

Nudimo mogućnost, s našim partnerima, kupovinu profesionalnih uređaja na leasing.

Više o mogućnosti kupovine na leasing pročitajte ovdje


RASHLADNA OPREMA

Rashladnom tehnologijom kao najstarijom djelatnošću naše tvrtke bavimo se već 35 godina. Ponuda uređaja iz vlastite proizvodnje te iz uvoza jedna je od najznačajnijih u regiji. Potencijalni kupci mogu kod nas na jednom mjestu pronaći cijelokupni asortiman za opremanje restorana, trgovine, caffe-barova, kuhinja.. Svi uređaji su proizvedeni u skladu s HACCP sustavom te zadovoljavaju visoke ISO standarde.

KUHINJSKA OPREMA

Naš poziv je uz usluge proizvodno-trgovačko-servisnog kompleksa ponuditi i idealno i kompletno rješenje opremanja ugostiteljskih objekata:

Spremni smo izvršiti sve zadatke opremanja od malih bistroa do velikih hotelskih kuhinja prema želji kupaca.

REZERVNI DIJELOVI

Trgovina sa rezervnim dijelovima Vam stoji na raspolaganju preko 15 godina. Uz stalno obnavljajuću ponudu, možete kupiti dijelove za sve uređaje koje grupacija distibuira. Osim osobnog preuzimanja, uz najkraći rok isporuke Vam dostavljamo naručenu robu putem pošte ili kurirske službe.

TC Croatia
TC Croatia
TC Croatia
TC Croatia

Logistika

Logistika

Osim proizvodnje, trgovine i usluga servisa naša grupacija svim partnerima nudi - u svrhu visoko kvalitetne suradnje - naprednu i usklađenu uslugu logistike (prijevoza, skladištenja, te mogućnosti iznajmljivanja alata). Naše partnere opskrbljujemo, osim iz središnjeg logističkog centra, i iz ostala 3 regionalna skladišta, koja su smještena na strateški povoljnim položajima duž čitave Hrvatske.

Više o našem logističkom centru možete pročitati ovdje

Servis i održavanje

Servis i održavanje

U Hrvatskoj od 2005. godine, pružamo strankama uslugu servisa na području cijele države preko jedinstvene centralizirane mreže naših podružnica. Usluge održavanja i popravka rashladnih uređaja te točionika za pivo obavljamo uz pomoć modernog alata i suvremeno opremljenih vozila.Visoko kvalificirani stručni kadar stoji Vam na raspolaganju u Belom Manastiru, ali i u svim regionalnim ispostavama. Naša servisna služba pruža usluge popravka kako u jamstvenom roku tako i izvan njega. Servisna služba koja pokriva čitav teritorij Republike Hrvatske sastoji se od 40-tak stručno osposobljenih KEG servisera i frigomehaničara. Servisna služba vrši poslove koji se temelje na ugovornoj suradnji sa našim partnerima.

Saznajte više o našim uslugama i sustavu osiguranja kvalitete.

TC Hungary

MAĐARSKA

Članovi grupe

Thermotechnika Kft.
Thermotechnika Kereskedelmi Kft.
Crown Cool Kft.
Crown Foods Kft.

Sjedište

H-2800 Tatabánya, Csarnok u. 17.
Postacím: 1475 Budapest, Pf.: 139.
Tel.:(+36-34) 324-868
Fax: (+36-34) 324-075
thermotechnika@tchungary.com
www.tchungary.com

TC Bohemia

ČEŠKA

Thermotechnika Bohemia s.r.o.

Thermotechnika Bohemia s.r.o.
Komenského 951, Újezd u Brna
Czech Republic
Tel.: (+420) 544 224 326,
(+420) 544 229 478
Fax.: (+420) 544 224 326
obchod@tcbohemia.com
www.tcbohemia.com

TC Romania

RUMUNJSKA

Crown Cool SRL

Toplita St. 155
Miercurea Ciuc, Harghita
Tel.: (+40) 366 101 550
Fax: (+40) 366 101 551
service@tcromania.com
www.tcromania.com

TC Slovakia

SLOVAČKA

Crown Cool SRL

Thermotechnika - Crown Cool s.r.o.
Ditl Metal spol s.r.o.
P.O. Box 5
941 31 Dvory nad Zitavou 2159
Tel.: (+421) 356 485 274
Fax: (+421) 356 446 511
info@tcslovakia.com
ditl_planning@stonline.sk

www.tcslovakia.com

TC Serbia

SRBIJA

Crown Cool d.o.o.

23325 Padej
Miloša Obilića 1a (Srbija)
Tel.: (+381) 63 1030 073
Fax: (+381) 63 1090 050
info@tcserbia.com
www.tcserbia.com

TC Croatia

HRVATSKA

Crown Cool d.o.o.

Kralja Petra Svačića 130,
31 300 Beli Manastir
Tel.: (+385) 31 700 611  (ured prodaje)
Tel.: (+385) 31 700 690
Fax: (+385) 31 704 044
tc@tccroatia.com
prodaja@tccroatia.com
Facebook
www.tccroatia.hr


X
 
 

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUALNE VIJESTI

Prijavite se na našu stranicu za najnovije vijesti ili akcije i ponude!