U suradnji s našim partnerima nudimo mogućnost financijske usluge najma, prilagođene specifičnim zahtjevima i mogućnostima u svim sektorima.

Svjesni smo da svi naši klijenti imaju jedinstvene izazove, stoga smo razvili rješenja kojima izlazimo u susret tim izazovima pomoću stručnosti, predanosti, transparentnosti, integriteta i iskrenosti.

Usredotočeni smo na pozitivne, trajne odnose i svakom od njih pridajemo posebnu važnost.

 

Vijesti

Nova web stranica

Predstavljamo Vam novu poboljšanu verziju web stranicu,e kojoj možete vidjeti svu našu profesionalnu rashladnu opremu za hotele, restorane, trgovine i medicinu koja omogućava pravilno i sigurno održavanje hrane, pića i ostalih proizvoda prema najvišim standardima. Nova verzija će Vam omogućiti bolji i jednostavniji prikaz naših proizvoda iz TC ponude, te slanje online upita, na koje vračamo ponudu u što kraćem roku sa cijenama i svim traženim informaci...

Više informacija

Novi izložbeni salon

Tvrtka Crown Cool, koja posluje na lokaciji Planina Zapad 136, 31 306 Batina od 13. Srpnja 2013 otvorila je vrata svog prvog po redu izložbenog salona ekskluzivne rashladne i gastro opreme.  Novi izložbeni prostor nalazi se na lokaciji Velikogorička 2c, 10415 Novo Čiče. Otvoreni smo svaki dan od ponedjeljaka do petka 07:00-15:00 sati.

Više informacija
 
 

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUALNE VIJESTI

Prijavite se na našu stranicu za najnovije vijesti ili akcije i ponude!