U suradnji s našim partnerima nudimo mogućnost financijske usluge najma, prilagođene specifičnim zahtjevima i mogućnostima u svim sektorima.

Svjesni smo da svi naši klijenti imaju jedinstvene izazove, stoga smo razvili rješenja kojima izlazimo u susret tim izazovima pomoću stručnosti, predanosti, transparentnosti, integriteta i iskrenosti.

Usredotočeni smo na pozitivne, trajne odnose i svakom od njih pridajemo posebnu važnost.

 
Proizvod iz vlastite proizvodnje
Rashladna komora sa staklenim vratima TC UAHK

Rashladna komora sa staklenim vratima TC UAHK

  1. Početna stranica
  2. Komore sa staklenim vratima
  3. Komore za hlađenje i zamrzavanje

Rashladna komora sa staklenim vratima

Komore sa staklenim vratima su idealno rješenje za prodajna mjesta u koja je potrebno smjestiti dva ili više rashladnih uređaja. Komore imaju izložbeni, ostakljeni dio okrenut prema kupcu i moguće ih je brendirati.

Prednosti komore sa staklenim vratima

Izgled i iskoristivost prostora

Umjesto nekoliko hladnjaka za piće poredanih jedan uz drugi, može se napraviti jednoličan, homogeni izložbeni rashladni prostor. Komora sa svojim izgledom i mogućnostima brandiranja, led rasvjetom ne samo da daje poseban izgled u ambijentu vaše trgovine nego i visoku prezentaciju pića. Zahvaljujući posebnom sustavu polica s staklenim vratima uskih komora, potrošnja proizvoda sa polica vrlo se lako kontrolira, pa se na taj način uspješno izbjegava istek valjanosti robe. Police su posebno prilagođene po kutu kako bi kupac imao što bolji uvid u same proizvode koje se nude (u usporedbi s hladnjacima sličnih veličina, ima veći kapacitet punjenja ), a kako bi vidljivost proizvoda i prezentacija bila što bolja u vratima nalaze se Led rasvjetna tijela koja rasvjetljava proizvode po cijeloj dužini i širini police. Naše rashladne komore individualno su prilagođene za svakog kupca posebno prema broju vrata, kako bi dobili maksimalni iskoristivost prostora unutar komore.

Materijali izrade:

Svi materijali koji se koriste za izradu komore su ekološki prihvatljivi i ispunjavaju najviše standarde i zahtjeve sustava kvalitete HACCP i ISO. Paneli su izrađeni od PUR/PIR pjenastog sendvič panela, 60/80/100/120 mm debljina panela

  • Ugrađeni materijali se mogu reciklirati
  • koristimo Split ili Monoblok sustav, opremljen s idealnim kapacitetom - bez vršnog rada. Nema buke, dodatnog grijanja hladnjaka i prostora te su iznimno štedljivi

Ušteda energije:

Jedna od najznačajnijih prednosti rashladne komore s staklenim vratima je u uštedi električne energije. U komoru bez obzira na broj vrata ugrađuje se jedna vanjska jedinica koja znatno utječe na vrlo nisku potrošnju struje što omogućuje i brži povrat ulaganja.

Primjeru komore od 4 metra dužine

Hladnjaci s instaliranim agregatima ( komora s staklenim vratima ) imaju manju potrošnju energije nego s ugrađenim agregatima → -15-25%

Smanjenju troškova energije uz odličnu učinkovitu strukturu panela pomažu i mnoge druge značajke, kao što su visok stupanj automatizacije, digitalni prikaz temperature, LED rasvjeta.

Zahvaljujući suvremenim materijalima, rashladne komore mogu se prilagoditi vašim potrebama, uz visoko kvalitetnu opremu Crown Cool d.o.o. nudi i dvogodišnje jamstvo.

U cijenu nije uračunata dostava i montaža. Dimenzije mogu biti različite (po upitu). Za sve daljnje informacije obratite se našim djelatnicima.

Osnovne karakteristike

  • Temperatura: +3 ... +10 °C

Varijante proizvoda

Odabrani proizvodi

 

REFERENCE

TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image TC Image
Opširnije

NOVOSTI I AKTUALNE VIJESTI

Prijavite se na našu stranicu za najnovije vijesti ili akcije i ponude!